Woningcheck

 

 

Particulier

U wilt natuurlijk als huiseigenaar zoveel mogelijk de veiligheidsrisico's beperken. Net als UNETO-VNI, de branchevereniging van installateurs, adviseren ook wij een periodieke keuring van woninginstallaties om deze veiligheidsrisico's zoveel mogelijk te beperken. De installaties zullen worden geïnspecteerd op alle aspecten van het installatiewerk om zo eventuele brandrisico's uit te sluiten.

We kunnen keuringen uitvoeren van uw gas-, water- en/of elektrische installaties. Door deze keuringen weet u dat u geen onnodige risico's loopt. Dit kan bijvoorbeeld erg handig zijn wanneer u een nieuwe woning gaat kopen en komt u zo niet voor verrassingen te staan. 

Voor € 150,00 excl. BTW inspecteren we uw complete woning inclusief rapportage. Desgewenst kan onze monteur direct eventuele problemen/risico's oplossen.

 

Zakelijk

Als ondernemer bent u zelf verantwoordelijk voor uw installaties en uw installatie moet voldoen aan de NEN3140 norm. Dat houdt in dat u moet zorgen dat de veiligheid van uw installatie gewaarborgd blijft. Een periodieke inspectie zorgt ervoor dat u aan alle eisen voldoet. Wanneer er blijkt dat u veiligheidsrisico's loopt, zorgen wij ervoor dat deze knelpunten snel en vakkundig opgelost worden. Uiteraard ontvangt u na afloop een rapportage. 

Prijs op aanvraag.