Gas

 

 

EasyBlue PLUS

De EasyBlue™ PLUS 6 kg bevat 1 kg extra gas vergeleken met de EasyBlue™ 5kg*. Toch is het tarragewicht bijna 2 kg lichter, dankzij het lichtgewicht staal. De robuuste, ergonomische handgreep uit kunststofmaakt de gasfles nog makkelijker te dragen. Dankzij de compacte afmetingen sluit je de EasyBlue™ PLUS gemakkelijk aan in kleine ruimtes, zoals in caravans.

Voor elk seizoen

Strenge winter? De lichtgewichte stalen fles garandeert een goede verdampingscapaciteit waardoor deze ook bij koude temperaturen blijft werken.

Geen gedoe met aankoopbewijzen.

PrimaGaz heft statiegeld op de EasyBlue™ PLUS (25 euro). Je hoeft dus geen pasjes, waarborgkaarten of andere aankoopbewijzen meer te bewaren. Wil je bij het inleveren van je gasfles geen andere? Dan krijg je het statiegeld volledig terugbetaald.

Onmisbare app

Hét succesnummer van de EasyBlue™ PLUS is de inhoudsmeter-app. Meet de resterende inhoud van je gasfles, ontdek interessante promo's, lekkere recepten, een leuke playlist en vind de dichtsbijzinde EasyBlue™ PLUS-verkooppunten. Download de gratis PrimaGaz EasyBlue™ app in de App Store en op Google Play.

De EasyBlue™ PLUS hebben wij vaak op voorraad. Uiteraard kunnen wij ook de EasyBlue™ XL voor het intensievere gebruik voor u bestellen. 

 

Prijs EasyBlue™ PLUS 6 kg € 22,00 inclusief BTW, exclusief € 25,00 statiegeld.

 

 

10,5 kg Gasfles

 

De grijze 10,5 kg fles van Primagaz is gemaakt van staal en voorzien van het Primagaz logo. Na 15 jaar dient de fles herkeurd te worden.

De 10,5 kg gasfles is een statiegeld/abonnement gasfles. De 10,5 kg gasfles is te gebruiken voor gasapplicaties, ook van boven de 10 kW, zoals: buitenkeukens, gas barbecues, caravans, boot en professionele toepassingen.

Inhoud:                                       10,5 kg propaan

Aansluiting:                                Universeel

Materiaal:                                    Staal

Gebruikstemperatuur:                - 42° C tot + 50° C

Kleur fles:                                    Grijs 

Maten:                                          56 cm (h) x 30,4 cm (b)

Prijs 10,5 kg € 30,00 inclusief BTW, exclusief € 20,00 statiegeld.

Wanneer u een lege PrimaGaz fles omruilt voor eenzelfde nieuwe volle PrimaGaz fles, betaalt u dus alleen de vulling.